ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣΕΠΕΑΕΚ

Διαλέξεις και Συνέδρια για το 2005

8 Μαρτίου 2005

Στρογγυλό τραπέζι με θέμα: "Ένας από εμάς: Σεξουαλική παρενόχληση και πανεπιστήμιο". Ομιλητές: Α.Χρόνη, Θ.Παπαθεοδώρου. Διοργάνωση Διατμηματικό Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών "Φύλο και Ισότητα".
>> Διαβάστε περισσότερα

22 Μαρτίου 2005

Διάλεξη της Μ. Καΐκα με τίτλο "Το δικό σου μοντέρνο δεν είναι και δικό μου μοντέρνο: Σχεδιάζοντας για τον 'άλλο' στην μοντέρνα αρχιτεκτονική". Συνδιοργάνωση Διατμηματικό Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών "Φύλο και Ισότητα" και ΤΑΜ.
>> Διαβάστε περισσότερα

30 Μαρτίου 2005

Διάλεξη της Judith Herrin με τίτλο "The icon corner of medieval byzantine households". Συνδιοργάνωση Διατμηματικό Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών "Φύλο και Ισότητα" και ΙΑΚΑ.
>> Διαβάστε περισσότερα

9-10 Απριλίου 2005

Στο πλαίσιο του μαθήματος "Ιστορίες Ζωής και Γενεαλογικά Δέντρα" (ΠΤΠΕ) και σε συνεργασία με τον Ψυχίατρο κ. Σ. Κρασανάκη, θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο Δραματοθεραπείας με θέμα "Τα φύλ(λ)α του δέντρου της σεξουλικότητας".
>> Διαβάστε περισσότερα

12 Απριλίου 2005

Στρογγυλό τραπέζι με θέμα: "Το φύλο της γραφής: Η παρέμβαση των γυναικών στο δημόσιο πεδίο". Ομιλητές: Ε.Ριζάκη, Ε.Φουρναράκη, Ε.Σηφάκη. Συντονιστές: Γ.Παπαθεωδώρου, Μπ.Βέμη. Συνδιοργάνωση Διατμηματικό Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών "Φύλο και Ισότητα", ΙΑΚΑ και ΠΤΔΕ.
>> Διαβάστε περισσότερα

9 Μαΐου 2005

Διάλεξη της Ντίνας Βαΐου με τίτλο "Φύλο και μετανάστευση: Μετανάστριες στις γειτονιές της Αθήνας". Συνδιοργάνωση Διατμηματικό Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών "Φύλο και Ισότητα" και ΤΑΜ.
>> Διαβάστε περισσότερα

23 Μαΐου 2005

Διάλεξη της Σ. Λαδά με τίτλο "Κυβερνοχώρος - Cyborg@Χώρος: Σκέψεις για την αρχιτεκτονική και το έμφυλο σώμα". Συνδιοργάνωση Διατμηματικό Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών "Φύλο και Ισότητα" και ΤΑΜ.
>> Διαβάστε περισσότερα

25 Μαΐου 2005

Διάλεξη της Kari Fasting με τίτλο "Gender relations - A worldwide issue in sport". Συνδιοργάνωση Διατμηματικό Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών "Φύλο και Ισότητα" και ΤΕΦΑΑ.
>> Διαβάστε περισσότερα

27 Μαΐου 2005

Ομιλίες και Ανοιχτή Συζήτηση με θέμα: "Πρόσβαση, Συμμετοχή, Πλαίσιο: Zητήματα Κοινωνικού Φύλου σε Χώρους Πρακτικής Μαθηματικών και Τεχνολογίας.". Ομιλήτριες: Christine Keitel, Valerie Walkerdine and Wenda Bauchspies. Συντονίστρια: 'Αννα Χρονάκη. Συνδιοργάνωση: Διατμηματικό Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών "Φύλο και Ισότητα", ΠΤΠΕ και Ερευνητικό Πρόγραμμα "Τεχνολογία, Μαθηματικά και Κοινωνικό Φύλο" ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Ι.
>> Διαβάστε περισσότερα

10-12 Ιουνίου 2005

Διεθνές συνέδριο με θέμα "Οι Σπουδές του Φύλου στο Πανεπιστήμιο". Συνδιοργάνωση των τμημάτων που μετέχουν στο πρόγραμμα.
>> Διαβάστε περισσότερα

© 2003-2008: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας